Saxvikens Vandrarhem Mora Vasaloppet Boende

Saxvikens Vandrarhem i Mora


Vi erbjuder rum med såval egen dusch och toalett samt rum med gemensamma toaletter och dusch. Det finns två kök för självhushåll att tillgå, ett som är större och fullutrustat samt ett litet mindre pentry. Läs mer om våra rum under "Rum och priser".


Trivselrum med pingisbord, sällskapsspel, soffa och smart-TV finns i källaren. I gemensamhetsutrymmet på entréplanet finns soffa och smart-TV.


På ovanvåningen finns en stor härlig balkong och på nedervåningen en mysig terass mot baksidan där en stor gräsyta finns som kan nyttjas åt exempelvis spel och lek.


Fri Wifi finns att tillgå i hela huset.


Det finns gratis parkeringsplatser för våra gäster precis utanför vandrarhemmet. Fyra av dessa platser kan nyttjas till att ladda sin elbil via wayblers app.


För dig som gillar att träna så finns det torkrum för träningskläder och tvättmaskin att låna på källarplanet. Det finns också tillgång till inlåsning av cyklar, skidor, barnvagnar mm i ett av våra förråd. I detta förråd finns även ett vallabord där ni har möjlighet att valla era skidor.